Month: December 2013

Ubat Kurus Shaklee ; Kurus dengan selamat

Lecithin Oh Lecithin.. sejak2 sertai Shaklee ni kan.. Lacithin+Omega ni wajib ada dalam Handbag.. Nak kurus kan..  Nak tahu tak pasal Lecithin  ni… Jom kita intip2.  Apa Kepentingan Lecithin?? Asasanya, lecithin berfungsi sebagaia ‘pemecah lemak” (fat emulsifier). Lecithin di dapati…

Minyak Ikan Kod vs Omega Guard

Ada terjumpa soal Jawab dalam Pa Ma magazine ni. Saya terpanggil nak berkongsi dengan anda semua tentang IKAN KOD. Masa pergi Holiday kat Sydney dulu inilah ikan yang hari2 di makan.. Ye lah nak cari ayam halal dah susah plak..…

Kelebihan Mealshake

Jom layan testimoni ni dulu..  Sentap tak baca?? Haa.. ibu-ibu yang ada masalah anak-naka yang susah benor nak makan ni boleh lah cuba bagi Mealshake ni. Kalau kita tak try kita tak tahu samada berkesan atau tidak kan.. tapi, kalau…

Joint Health Tablet Shaklee merawat Sakit Lutut

Salam <__> Sakit lutut atau SENDI bahagian Lutut memang perkara biasa terjadi kepada kita terutamanya warga tua. Tambah2 kalau mereka ni kuat bekerja semasa usia muda.  Kesian tengok..Kadang-kadang sampai mengganggu solat mereka kan. Ihsan Mr Google Terpaksa gunakan alat sokongan…

Minyak ikan omega 3 Shaklee terbukti baik untuk otak

Fish candy… Ada KAJIAN yang membandingkan antara IBU HAmil dan Menyusu yang mengambil DHA sebanyak 1100mg (serta 800mg EPA) dan ibu yang hanya mengambil 100mg DHA sehari semasa mengandung. Hasil Kajian menunjukkan bahawa kanak-kanak yang ibunya mengambil DHA sebanyak 1100mg DHA mendapat keputusan Ujian IQ yang tinggi.  Ini…

Ubat Sembelit : Herblax Shaklee

SEMBELIT ???  Ngeri je dengar kan.. Itu pun kepada mereka yang mengalaminya. kalau yang tak pernah mengalami memang tak rasa apa-apa. Cam saya sendiri pun tak tahu camne seksanya.. Cuma mengikut pengceritaan orang tu memang sangat sakit lah kan. Tetiba tergelak…