Month: February 2014

Jadual Pemakanan Semasa dalam Pantang

Salam <__> Ramai plak yang bertanyakan tentang cara pemakanan Vitamin semasa berpantang ni. mau tak haru biru..Tambah2 ni pengalaman pertama kali bersalin. ye kan..  InsyaAllah dengan set Berpantang Shaklee segalanya dapat diatasi.. JADUAL PEMAKANAN SET BERSALIN/ SETBERPANTANG SHAKLEE PAGI Zinc…

Pesakit Endometriosis pun boleh mengandung

Assalamualaikum.. Malam ni dapat customer yang nak cuba Set untuk  Mengandung. Beliau mengalami masalah Endometriosis.. Soalan pertama beliau.. ” Bolehkah pesakit Endo mengandung??” Dengan sedikit pengetahuan yang ada akak berkongsi dengan beliau.  So, sambil2 tu bolehlah akak berkongsi dengan korang…

Multivitamin Tertua dan Terhebat Vitalea Shaklee

Bersempena dengan PROMOSI Buy 6 Free 1 untuk Multivitamin Vitalea ni  memang laris sangatlah. dan info yang paling menarik ialah Vitalea adalah multivitamin pertama yang diciptakan di dunia.. iaitu pada Tahun 1915. Asalnya ialah “Vitalize-Mineral” dan disaingkatkan sebutan kepada “Vita-min”,…