Month: April 2014

Tips Kulit berseri dalam 7 hari

Salam korang <__> Bestkan kalau memiliki kulit wajah yang cantik dan berseri. Nak keluar rumah tak payah nak tepek2 bedak. Ok. hari ni nak kongsikan Tips Asas untuk dapatkan kulit cantik berseri. kulit cantik tanpa mekap.. sapa taknak kan ????…

Risau Nak kuruskan badan dengan cepat

Salam <__> Berminat nak kuruskan badan menggunakan produk Shaklee ?? tapi confuse nak pilih set kurus yang mana? Yang penting mesti berkesan dan selamat. Sekarang ni ramai yang dah sedar untuk kuruskan badan selamat. Sebab tu ramai yang memilih Set…

Cara Rangsang Anak Lambat merangkak

Salam… Hari ni ada terbaca satu post kat Group Parenting berkenaan masalah bayi mereka yang belum lagi merangkak walaupun dah berusia 10 bulan. Seharusnya kita sebagai ibu bapa mesti rasa risau bab perkembangan anak-anak ni.  Pada usia 6 bulan bayi…

Nak Hamil mesti tahu Waktu Subur

Semua pasangan yang mendirikan rumahtangga mesti mengimpikan zurait dari benih sendiri untuk memeriahkan keluarga. Namun, tidak semua bernasib baik. Ada juga yang Allah uji. Ada pelbagai kemungkinan penyebab atau punca yang melambatkan proses mendapatkan zuriat ini. Antaranya ialah, masalah kitaran haid…

Tanda-tanda Awal sebelum disahkan hamil…..

Ada pelbagai tanda kehamilan dan ia berlainan bagi setiap orang. Kadang-kadang anda akan rasa tanda ini, tetapi tidak menyedarinya. Kadang-kadang suami anda yang merasainya. Ajaibkan. Mari kita lihat, apa tanda-tanda yang biasa dirasai oleh ibu-ibu sebelum mereka menyedari yang mereka…