Lancarkan Haid Untuk Tahu Waktu Subur Mudah Rancang Kehamilan

Kebelakangan ini ramai yang bertanyakan tentang set kesuburan disebabkan lewat hamil. Tapi, saya takkan terus mencadangkan set kesuburan dengan harapan bila makan ubat subur ni mereka dikurniakan zuriat. Tidak semudah itu ye.. Paling utama saya akan tanya ialah kelancaran haid atau kitaran haid stabil atau tidak.

cara-stabil-Lancar-haid-tingkat-kesuburan-suami-isteri.jpg

Haid yang tidak lancar dan tak stabil juga boleh dikatakan punca badan seseorang itu kelihatan letih dan emosi sering terganggu. Salah cakap sikit je.. meletuslah lava gunung berapi. Orang yang tiada kaitan pun kena tempias. Puncanya ialah disebabkan gangguna hormon.  Maklumlah, saluran untuk keluarkan darah kotor tersumbat menjadikan banyak toksik terkumpul dalam badan.

Kenapa Perlu Tahu Waktu Subur Untuk Merancang Kehamilan

Biasa tak anda dengar selalu orang bagi petua supaya bersama dengan suami ketika waktu subur untuk peluang kehamilan yang tinggi

Penting sangat para isteri untuk tahu kiraan waktu subur ni. Waktu subur ini biasanya berlaku beberapa hari selepas kita bersih dari haid. Ada contoh kiraan tepat yang anda boleh rujuk di sini.

Ketika waktu subur, ovum wanita akan keluar. Inilah masa keemasan yang ditungguì-tunggu bagi membolehkan wanita hamil. Pasangan suami isteri digalakkan untuk bersama supaya sperma yang dipancutkan ke dalam rahim boleh menembusi ovum supaya persenyawaan berlaku.

Wanita yang normal akan didatangi haid setiap bulan. Maka secara dasarnya ovum juga akan keluar setiap bulan. Jadi peluang kehamilan adalah 12 kali setiap tahun, itu pun jika setiap bulan anda datang haid.

Tetapi peluang untuk hamil akan makin berkurang sekiranya haid anda tidak teratur. Bagaimana pula jika setahun anda tidak datang haid? Peluang kehamilan akan sangat sedikit jika hal ini berlaku kepada anda.

Jadi… langkah pertama yang perlu diambil ialah menstabilkan kitaran Haid. Jika haid dah kembali seperti biasa, diri sendiri akan lebih yakin dan positif kerana hormon kembali stabil. Sikap baran, emosi, murung terus hilang. Best kan? Dan apa yang lebih penting, lebih mudahlah kerja anda untuk merancang kehamilan.

Tambah-kesuburan-isteri-lancar-period

Bagaimana Vivix memperbaiki masalah KESUBURAN ?

Apa yang penting untuk anda tahu, ialah kenali apa itu vivix. Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah “Oxidative Damage”. Dengan kata yang mudah, lebih banyak oxidative damage lebih banyak sel menjadi rosak, begitulah sebaliknya.
Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKANVivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.
Kesimpulannya, Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Vivix

Period-lancar-subur-cepat-isteri-anak
Tambah-kesuburan-suami-isteri-vivix-anak

Jangan ambil masa terlalu lama untuk tangguhkan keinginan anda untuk menimang cahaya mata. Wanita nimakin tua makin payah nak lekat  bayi. Lelaki sampai tua pun mereka subur (opps). Jadi, hubungi saya dengan kadar segera di 019 3511315 supaya saya boleh bantu anda dengan pantas. Jika anda berada berdekatan saya, saya boleh hantarkan produk ini secara COD kepada anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge