Petua Hilangkan Kesan Lingkaran Hitam Bawah Mata Agar Tidak Menjadi Parah

Rimas ramai yang menegur lingkaran hitam bawah mata yang makin menebal. Makin hari makin lebam pulak warnanya seolah-olah menampakkan wajah lebih tua dari usia. Semua ingin kelihatan cantik dan menarik apatah lagi dengan kedaan mata yang sedikit mencacatkan membuatkan anda kelihatan lemah, sakit dan tidak bermaya.

Jangan risau. Anda boleh kembalikan keyakinan anda dengan mata yang cantik dan sihat bertenaga. 
Saya nak kongsikan petua Di dapur yang mudah. Semua anda pasti boleh buat kalau ada kerajinan. Hanya menggunakan Ubi Kentang.

7 langkah Mudah untuk hilangkan kesan hitam bawah mata anda

1. Ambil 1/2 atau sebiji kentang.

2. Kupas kulit kentang tadi dan bersihkannya sebelum kisarkan ia sampai halus.

3. Kemudian, letakkan kentang yang telah dikisar tadi di atas sehelai kain lembut dan bersih.

4. Sapukannya pada bahagian bawah mata anda yang bermasalah secara perlahan-lahan.

5. Pastikan juga sapuan tersebut tidak kena pada mata.

6. Biarkan sapuan tadi menyerap pada kulit di bahagian bawah mata kira-kira dalam 15 ke 20 minit.

7. Selepas itu, barulah anda basuh bahagian tersebut dengan air bersih.

Amalkan petua ini setiap hari jika anda berkesempatan. Jika diizinkanNya, lingkaran hitam pada bawah mata anda boleh dihilangkan.

Selain itu terdapat cara yang lebih mudah dan berkesan dengan pantas untuk hilangkan masalah lingkaran gelap bawah mata dan eye-bag untuk penampilan yang lebih menarik dan meyakinkan iaitu dengan menggunakan EYE TREATMENT  dari Shaklee

Dengan penggunaan Eye Treatment, tiada lagi garis-garis halus dan kedutan yang ketara. Ia memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan mata sembap. Kelebihan Eye Treatment ialah terbukti berkesan secara klinikal.

Harga Mampu Milik iaitu RM 52.50 untuk mendapatkan semula mata yang cantik dan menawan. Tiada lagi mata Panda serta Tiada lagi pertanyaan Sinis dari kawan-kawan “KO tak Cukup Tidur Ke?”, “Malam Tadi Anak Berjaga Ke”. Bosan jugak kalau asyik ditanya macam tu. Walhal dia tak tahu, kesan lingkaran mata ni bukan sebab tak cukup tidur je, padahal kalau mengadap komputer dan laptop terllau lama pun mendatangkan kesan jugak.

Testimoni mereka yang berpuas hati.

Hubungi saya di 019 351 1315. Saya akan cuba bantu anda. Saya pun mula jatuh hati dengan krim tersebut. Ye lah kan. Ibu ada anak kecik memang tak sah kalau tiada lingkaran bawah mata ini. So, kita lah harus bertindak untuk elakkan terus dibelenggu masalah “MATA PANDA”.

1 comment for “Petua Hilangkan Kesan Lingkaran Hitam Bawah Mata Agar Tidak Menjadi Parah

  1. Freddie Anthony Jacob
    February 20, 2017 at 00:30

    masih ada produk hilang kan eyebag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge