Tag: Camane saya join SHAKLEE

Jom Sertai kami Jutawan Shaklee

Assalamualaikum… Rasanya belum terlambat untuk ucapkan Salam AidilAdha kepada semua. Alhamdulillah Zulhijjah tahun ini masih diberi kesempatan olehNya melakukan ibadah Qurban.. Rezeki Allah maha luas. Pastikan kita sentiasa dulukan HAKNYA.. Banyakkan sedekah dan Zakat. Itu yang saya belajar dalam berbisnes…

Kelebihan Menjana Pendapatan Dengan SHAKLEE

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan…

BaGaiMaNa MenJAdi AhLI SHAKLEE

Alhamdulillah dah hampir sebulan setengah menjadi pengedar SHAKLEE.. Alhamdulillah ada juga permintaan walaupun Noniey masih baru dalam bidang ini. Seronok sebenarnya bila dah jadi pengedar. Macam2 dapat belajar. Hmm.. yang paling best bila customer happy dan puas hati dengan hasil…

Cara Sertai SHAKLEE DAN Faedah Sertai SHAKLEE

Assalamualaikum semua pengunjung.. Hari ini Hari Gaji.. Seronok kan.. rasanya sume orang pun mesti excited time2 gaji nieh. Mana taknya boleh lah kita mula merancang/menguruskan kewangan. Saya pun macam tu. Dulu2 asik jer bertangguh nak urus kewangan secara profesional nie.…