Tag: GLA Complex

Pesakit Endometriosis pun boleh mengandung

Assalamualaikum.. Malam ni dapat customer yang nak cuba Set untuk  Mengandung. Beliau mengalami masalah Endometriosis.. Soalan pertama beliau.. ” Bolehkah pesakit Endo mengandung??” Dengan sedikit pengetahuan yang ada akak berkongsi dengan beliau.  So, sambil2 tu bolehlah akak berkongsi dengan korang…

TESTIMONI Senggugut; GLA + Ostematriks

Senggugut itu ngeri! sapa setuju?? Ia ternyata memang menyakitkan. Ada yang menyamakan sakit senggut ini lebih kurang cam sakit contraction. Ini mungkin dah tahap yang kronik.  kesakitan ini juga berbeza antara individu.  Mari berkenalan dengan senggugut.  Senggugut ialah rasa sakit…

TESTIMONI; Berjaya HAmil Dengan GLA

GLA Complex Dan Kehamilan “Salam dear, hehehe..lupa nak bgtau..saya da pregnant 7 weeks, now saya nak tau la, ada tai supplement yang bagus untuk ibu mengandung yang baru macam saya ni. Untuk elak loya dan bertenaga” Alhamdulillah, seorang lagi mendapat manfaat…

BagAiMAnA GLA MEmBaNTu UnTuk HAmiL

Sekarang ni dapat banyak plak kad jemputan kahwin sempena Cuti Sekolah hujung bulan ni.. Bertindih2 plak tu jemputan.. Jimatlah duit bulan ni makan free..hahaha.. tak habis2 kenduri kawen. Teringat persiapan kawen dulu.. Haha.. Pening kepala lah jugak kan. Ye lah…