Tag: Omega Guard

Mengatasi Masalah Batuk Berkahak Kanak-Kanak

Tiba-tiba je Izz Hadif batuk dan selsema setelah sekian lama anak bujang saya tak diserang penyakit berjangkit ini. Saya memang risau kalau Hadif ni batuk dan selsema. Tambah-tambah dia dihantar ke taska. Memang terdedah kepada penyakit berjangkit. Sebab itulah kalau nampak simpton-simpton penyakit…

Bagaimana Omega Guard membantu untuk Kurus

Ramai yang dah sedia maklum khasiat minyak ikan ni untuk kesihatan jantung, gout, meningkatkan imunisasi dan dapat meningkatkan IQ. Ibu-ibu mengandung memang digalakkan ambil Omega Guard jika nak anak-anak Bijak. Tapi kali ini nak fokus kepada fungsi Omega Guard dalam…

Pesakit Endometriosis pun boleh mengandung

Assalamualaikum.. Malam ni dapat customer yang nak cuba Set untuk  Mengandung. Beliau mengalami masalah Endometriosis.. Soalan pertama beliau.. ” Bolehkah pesakit Endo mengandung??” Dengan sedikit pengetahuan yang ada akak berkongsi dengan beliau.  So, sambil2 tu bolehlah akak berkongsi dengan korang…

Minyak Ikan Kod vs Omega Guard

Ada terjumpa soal Jawab dalam Pa Ma magazine ni. Saya terpanggil nak berkongsi dengan anda semua tentang IKAN KOD. Masa pergi Holiday kat Sydney dulu inilah ikan yang hari2 di makan.. Ye lah nak cari ayam halal dah susah plak..…

Free Membership Shaklee

Salam Sayyidul Ayyam.. Jumaat yang penuh barakah.. Dengar Tajuk mesti excited kan.. benda Free siapa tak mo.. Saya pun mau. Tambah2 join Shaklee yang sangat best ini. Sya pernah kongsi dulu.  Saya ulang sekali lagi k.. FREE MEMBERSHIP!! makin tinggin…