Tag: RAHSIA BANYAKKAN SUSU BADAN

ESP Shaklee galakkan Penghasilan Susu Ibu

Assalamualaikum… Bulan ini sempena PROMOSI ESP MURAH Beli 6 Percuma 1. Kongsi pasal kebaikan ESP Shaklee sahaja lah…  Ikuti pengalaman Pn. Noniey mengamalkan ESP SHAKLEE untu banyakkan susu badan. Pengalaman Noniey amik ESP sebagai milk booster ni amatlah best..  Semalam sambil Noniey pumping sambil…

Cara mudah nak banyakkan susu ibu

Salam..Setiap kali saya cari tips untuk tambah susu lebih kurang sama je..pam..pam..pam..dan terus pam…Memang betul konsep pam tu..tapi kali ni saya nak share info yang saya dapat dari blog ni.. SUSU TERBAIK 1. Tambah masa dan kekerapan – Ini adalah…

Vitamin semasa Pantang; Set Bersalin

Assalamualaikum <__> Pengambilan vitamin semasa dalam pantang oleh ibu-ibu adalah satu kemestian pada masa sekarang. Tempoh berpantang 44 hari terasa sangat lama oleh ibu-ibu kerana pada ketika itu, masih lagi terasa kesakitan akibat luka dan jahitan. Badan juga kelihatan lemah…

B-Complex SHAKLEE Lengkap dan Murah

Assalamualaikum pengunjung blog Noniey. Noniey nak ucapkan terima kasih y tidak terhingga kepada kalian semua kerana sudi membaca dan sekaligus support Noniey. Noniey berharap nukilan Noniey dalam blog ini dapat dimanfaatkan oleh kalian semua. Bersyukur juga kepada Allah s.w.t kerana…

SET PENYUSUAN SHAKLEE TIPU ????

BETUL KE SET PENYUSUAN SHAKLEE TIPU ?? TIDAK BERKESAN !! Sesetengah ibu menyusu yang mengamalkan SET PENYUSUAN ini namun tidak membantu apa.. Ramai ibu-ibu menyusu yang diluar sana masih keliru dengan supplement atau vitamin untuk tambah susu. Ada juga yang salah…

SeT PenYuSuAn SHAKLEE; SEt B, Set E, Set 3M

Assalamualaikum…. Lately, Noniey mendapat banyak pertanyaan tentang perbandingan set penyusuan SHAKLEE. Untuk yg baru nak mencuba, mungkin sedikit confuse kerana kami mempunyai 3 set yang berbeza. Mungkin dengan penerangan di bawah boleh membantu anda semua.. Let’s Sharing… SET PENYUSUAN  SHAKLEE ada…

Bagaimana ESP bantu tambah susu badan

Hari ini mari kita kongsi pasal ESP.. Pengalaman Noniey amik ESP sebagai milk booster ni amatlah best..  Semalam sambil Noniey pumping sambil menikmati ESP.. Hasilnya sangatlah marvelous…. Sebelum ni ber”Cinta” la nak tunggu penuh storage botol. Masa tu dalam 5 minit pumping pun…

tIPs aTASi sUsU mERUDuM , sUsU hAMPiR kEriNg

Ada sesetengah ibu mungkin mengalami fenomena susu merudum..Ini berlaku bila usia anak mencapai setahun ke atas. Jika ibu-ibu sekalian tidak melipatgandakan usaha dan terus mengalah terpaksalah anak diberi susu formula.. Susu ibu tidak boleh ditambah… Melainkan melalui rangsangan dan memahami…