Tag: SET BERSALIN

Cara Atasi Sembelit Semasa Berpantang

Assalamualaikum… SEMBELIT atau sukar membuang air besar adalah perkara biasa terjadi selepas kelahiran. Ramai juga yang berkongsi masalah ini dengan saya. Rasa takut dan Fobia untuk membuang air besar. Badan rasa tak selesa. Terpaksa duduk bertapa hampir satu jam dalam bilik…

Set Berpantang Shaklee Tanpa Jamu

Alhamdulillah… Masih diberi kesempatan untuk berkongsi kebaikan Set bersalin dan Berpantang Shaklee.  ” Shaklee ni bagus lah kak.. cida x rase penat, lemau, alhamdulillah sesuai.. cepat lawas.. ritu sembelit bila makan pil ostematrix tu lawas lega je badan ringan..  luka…

Harga Set Bersalin Shaklee

Assalamualaikum… Sebelum membeli sesuatu mesti macam-macam soalan yang bermain kat fikiran. Contohnya nak beli SET BERSALIN SHAKLEE ni. Mahal Ke? Murah Ke? Jimat Ke? Berbaloi Ke? Jawapan mesti BERBALOI-BALOI lepas korang baca KEBAIKAN SET BERSALIN SHAKLEE Pengalaman Ibu Berpantang yang seronokmenggunakan…

Cadangan Vitamin untuk Ibu Berpantang Selepas Keguguran

Assalamualaikum… Penjagaan selepas mengalami keguguran adalah sangat penting. Dan bezanya ialah hanya tempoh untuk berpantang kerana tempoh berpantang bagi ibu yang keguguran biasanya lebih singkat dari ibu yang melahirkan anak.  Berpantang ini sebenarnya ialah untuk memastikan kesihatan ibu dan proses…

TESTIMONI SET PANTANG SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..  Lately banyak pula kerja kat office ni. Bos ni macam sengaja je kan bagi kerja banyak-banyak sebab tahu saya akan cuti confinement nanti.. Jealous lah tu kan.. Nasib baik ada OStematrix takda lah sakit-sakit pinggang sebab asik berjalan…

Jadual Pengambilan Set Bersalin/Set Pantang Shaklee

Salam <__> Ramai plak yang bertanyakan tentang cara pemakanan Vitamin semasa berpantang ni mau tak haru biru..Tambah2 ni pengalaman pertama kali bersalin. ye kan..  InsyaAllah dengan set Berpantang Shaklee segalanya dapat diatasi.. JADUAL PEMAKANAN SET BERSALIN/ SETBERPANTANG SHAKLEE PAGI Zinc Complex…

Testimoni Set Bersalin/Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum.. Entry ni sangat sesuai untuk ibu hamil yang sedang pening kepala nak memilih set bersalin yang terbaik. Yang pastinya pilihan Set Bersalin tersebut mestilah tidak mengganggu penyusuan serta terus boleh diamalkan sejurus selepas kelahiran. Seharusnya saya mencadangkan SET BERPANTANG…

Mengelakkan Sembelit Semasa Berpantang

Asslamualaikum dan Salam Sejahtera… Mengikut statistik satu (1) daripada lima (5) ibu yang sedang berpantang akan mengalami masalah sembelit. Ngeri betul kalau dengar kisah-kisah sembelit sewaktu pantang ni kan.  Bayangkan kalau waktu-waktu biasa pun sembelit ini sanagt menyeksakan apatah lagi…

Petua Luka Bersalin Cepat Baik

Hari ni Noniey nak kongsikan petua2 untuk cepat pulihkan luka bersalin. Luka yang dialami oleh ibu-ibu yang baru bersalin memang membuatkan rasa tidak selesa. Tidak sabar rasanya hendak sembuh dan menjalani rutin harian seperti biasa. Selain mengambil ubat-ubatan yang dibekalkan…