Tag: Set Kurus

Bagaimana Omega Guard membantu untuk Kurus

Ramai yang dah sedia maklum khasiat minyak ikan ni untuk kesihatan jantung, gout, meningkatkan imunisasi dan dapat meningkatkan IQ. Ibu-ibu mengandung memang digalakkan ambil Omega Guard jika nak anak-anak Bijak. Tapi kali ini nak fokus kepada fungsi Omega Guard dalam…

Tips menurunkan Berat Badan selepas Bersalin

Assalamualaikum… Dah hujung-hujung pregnant ni mesti dah mula terfikir kan. Mampu ke berat badan kembali kepada berat sebelum mengandung? bentuk badan?? hihi.. Masa mengandung ni lah macam-macam nak makan kan. Macam saya sendiri masa mengandungkan anak pertama dulu berat dari 62kg…

Tips Untuk Diet; Cara kira kalori

Ramai di antara kita sedang gigih berusaha untuk menurunkan berat badan. Usaha murni anda tidak akan berhasil sekiranya anda tidak membuat calculation jumlah kalori yang anda ambil. Hentam keromo ajo ambil makanan kan. Yang kita rasa macam ringan aja makanan…

Risau Nak kuruskan badan dengan cepat

Salam <__> Berminat nak kuruskan badan menggunakan produk Shaklee ?? tapi confuse nak pilih set kurus yang mana? Yang penting mesti berkesan dan selamat. Sekarang ni ramai yang dah sedar untuk kuruskan badan selamat. Sebab tu ramai yang memilih Set…

Ubat Kurus Shaklee ; Kurus dengan selamat

Lecithin Oh Lecithin.. sejak2 sertai Shaklee ni kan.. Lacithin+Omega ni wajib ada dalam Handbag.. Nak kurus kan..  Nak tahu tak pasal Lecithin  ni… Jom kita intip2.  Apa Kepentingan Lecithin?? Asasanya, lecithin berfungsi sebagaia ‘pemecah lemak” (fat emulsifier). Lecithin di dapati…

Set KURUS pada harga Bajet…

Bukan main lagi ye bulan raya ni..  Dah tak ingat nak jaga badan dah.  Masing2 fikir nak membaham je sume makanan depan mata.. sapa yang tahan kan tengok makanan yang terhidang.. Melainkan kalau ada jemputan open houze tu, anda tolak…