Tag: TESTIMONI

Set Berpantang Shaklee Tanpa Jamu

Alhamdulillah… Masih diberi kesempatan untuk berkongsi kebaikan Set bersalin dan Berpantang Shaklee.  ” Shaklee ni bagus lah kak.. cida x rase penat, lemau, alhamdulillah sesuai.. cepat lawas.. ritu sembelit bila makan pil ostematrix tu lawas lega je badan ringan..  luka…

TESTIMONI SET PANTANG SHAKLEE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..  Lately banyak pula kerja kat office ni. Bos ni macam sengaja je kan bagi kerja banyak-banyak sebab tahu saya akan cuti confinement nanti.. Jealous lah tu kan.. Nasib baik ada OStematrix takda lah sakit-sakit pinggang sebab asik berjalan…

Testimoni Set Bersalin/Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum.. Entry ni sangat sesuai untuk ibu hamil yang sedang pening kepala nak memilih set bersalin yang terbaik. Yang pastinya pilihan Set Bersalin tersebut mestilah tidak mengganggu penyusuan serta terus boleh diamalkan sejurus selepas kelahiran. Seharusnya saya mencadangkan SET BERPANTANG…

Testimoni Vivix Shaklee membantu Pesakit Stroke

Salam… Tahukah anda vivix shaklee telah membantu ramai pesakit stroke, kencing manis, diabetes, kanser, darah tinggi, sakit sendi, daya tahan penyakit, SLE? Banyak testimoni dan review pengguna terhadap vivix shaklee dan kebanyakkan sangat berpuas hati dengan keberkesanan Vivix. Ni saya nak kongsikan…

Testimoni Vivix : Luka Diabetis Sembuh

Selamat Berpuasa kepada semua <__> Semalam ada customer yang repeat order beli 2 botol Vivix untuk ibunya yang ada masalah kencing manis sempena PROMOSI VIVIX Buy Six Free 1. Alhamdulillah bila orang repeat order maknanya ia betul-betul berkesan dan membantu.…