Tag: Tips Untuk Kurus

Bagaimana Omega Guard membantu untuk Kurus

Ramai yang dah sedia maklum khasiat minyak ikan ni untuk kesihatan jantung, gout, meningkatkan imunisasi dan dapat meningkatkan IQ. Ibu-ibu mengandung memang digalakkan ambil Omega Guard jika nak anak-anak Bijak. Tapi kali ini nak fokus kepada fungsi Omega Guard dalam…

Tips menurunkan Berat Badan selepas Bersalin

Assalamualaikum… Dah hujung-hujung pregnant ni mesti dah mula terfikir kan. Mampu ke berat badan kembali kepada berat sebelum mengandung? bentuk badan?? hihi.. Masa mengandung ni lah macam-macam nak makan kan. Macam saya sendiri masa mengandungkan anak pertama dulu berat dari 62kg…

Tips Untuk Diet; Cara kira kalori

Ramai di antara kita sedang gigih berusaha untuk menurunkan berat badan. Usaha murni anda tidak akan berhasil sekiranya anda tidak membuat calculation jumlah kalori yang anda ambil. Hentam keromo ajo ambil makanan kan. Yang kita rasa macam ringan aja makanan…

Gemuk punca sukar mengandung

Salam.. Lately banyak customer yang berminat nak cuba Set Kesuburan Shaklee. Tapi, seperti biasa saya tak akan terus cadangkan Set tersebut. Soalan pertama saya ialah berkenaan denagn Berat badan dan juga Kitaran haid. Dan majoriti menghadapi masalah berat badan. dan…